Tässä keväträntää katsellessa tuli mieleen se kevät kun oli vuosi mennyt Lordin euroviisuvoitosta. Me oltiin baarikeikalla Lahdessa, vilpittömin mielin ja uskoa uhkuen omaan vetovoimaamme 🙂

Baarissa oli oikein lavakin esiintyjiä varten ja meillä oli valot ja savut, pelit ja pensselit mukana. Baari oli sellainen pitkänomainen, jonka toisessa päädyssä me esiinnyimme ja tiski oli siinä puolessa välissä. Kun en Euroviisuja seuraa ja ei ilmeisesti sen baarin ravintolapäällikkökään, niin en tiennyt, että samana iltana pyörii kisat.

Me aloitimme oman valoajaenergiaashowmme kun samaan aikaan runsas, noin 20 henkilön ”yleisömme” tapitti euroviisuja baarin toisessa päädyssä. Siinä me saimme ihailla 2×45 minuuttia heidän takaraivoja ja kaukana siintävää televisiovastaanotinta.

No, kyllähän joku kävi välillä tiskillä kaljan hakemassa ja loi silmäyksen myös meihin ja jollen väärin muista taisi joku tilatessaan pari tanssiaskeltakin käydä meidän edessä kokeilemassa…