TYÖPAIKAN VIRKISTÄYTYMISPÄIVÄ

Kaipaatko virikkeellistä ohjelmaa työpaikan virkistäytymispäivään? Oletko kyllästynyt pelkkään mölkyn heittoon? Mitä jos työporukan kanssa tutustuttaisiin vähän musiikin ihmeelliseen maailmaan?

Ilkka suunnittelee mielellään juuri teidän porukalle sopivan kokonaisuuden. Hän saapuu paikalle ja tuo mukanaan sovitun instrumenttivalikoiman sekä muut tarvittavat työkalut. Koulutukseltaan hän on mm. voimavarakeskeinen valmentaja ja neuropsykiatrinen valmentaja, joten kurssin näkökulma on terapeuttinen, voimavarakeskeinen ja kannustava.

Kurssilla tutustutaan yksilösoittamiseen, yhteensoittamiseen, säveltämiseen, sanoittamiseen, sovittamiseen, tuottamiseen, musiikin historiaan ja musiikkikulttuuriin, äänentoistotekniikkaan, äänittämiseen, miksaamiseen ja esiintymiseen. Kurssi tarjoaa tämän kaiken lisäksi rohkaisua, pelkojensa voittamista, itsetunnon paranemista, unelmiensa toteuttamista, iloista mieltä, virkistäytymistä, vastapainoa työlle, ryhmätyöskentelyä ja ryhmähengen kehittämistä.

Instrumenttivalikoima kerhossa on laulu, akustinen kitara, sähkökitara, akustinen basso, sähköbasso, piano, koskettimet ja rummut. Näiden lisäksi erikoisinstrumenttien valikoima on laaja: cajon, bongot, sheikkerit, tamburiini, symbaalit, guiro, pyykkilauta, clavesit, banjo, mandoliini, ukulele, melodica, kazoo-pilli.

Mahdollisuus on myös tutustua myös studiotyöskentelyyn ja äänittää soittoa. Jokainen halukas saa äänitteen itselleen kurssin lopuksi.