TYÖPAIKAN VIRKISTÄYTYMISPÄIVÄ

Kaipaatko virikkeellistä ohjelmaa työpaikan virkistäytymispäivään? Oletko kyllästynyt pelkkään mölkyn heittoon? Mitä jos työporukan kanssa tutustuttaisiin vähän musiikin ihmeelliseen maailmaan?

Voimme suunnitella juuri teidän porukalle sopivan kokonaisuuden. Tulemme paikalle ja tuomme mukanamme sovitun instrumenttivalikoiman sekä muut muut tarvittavat työkalut. Kurssin näkökulma on terapeuttinen, voimavarakeskeinen ja kannustava. Kurssilla tutustutaan yksilösoittamiseen, yhteensoittamiseen, säveltämiseen, sanoittamiseen, sovittamiseen, tuottamiseen, musiikin historiaan ja musiikkikulttuuriin, äänentoistotekniikkaan, äänittämiseen, miksaamiseen ja esiintymiseen. Kurssi tarjoaa tämän kaiken lisäksi rohkaisua, pelkojensa voittamista, itsetunnon paranemista, unelmiensa toteuttamista, iloista mieltä, virkistäytymistä, vastapainoa työlle, ryhmätyöskentelyä ja ryhmähengen kehittämistä.

Instrumenttivalikoima kerhossa on akustinen kitara, sähkökitara, akustinen basso, sähköbasso, rummut, cajon, bongot, sheikkerit, tamburiini, symbaalit, guiro, pyykkilauta, clavesit, koskettimet, piano, laulu, banjo, mandoliini, ukulele, melodica, kazoo-pilli.

Mahdollisuus on myös tutustua myös studiotyöskentelyyn ja äänittää soittoa. Jokainen halukas saa äänitteen itselleen kurssin lopuksi.

Kysy tajousta. Soittelemisiin!