Ilkka Esselström Akustisesti

I.E.Trio tai El Duo on juhlien ehdoton valttikortti monilla akustisilla soittimilla tuo väriä ja ilmettä viihdyttävään iltaan. Helppo pakata tarvittaessa myös pieneen tilaan tai päästää valloilleen suurella areenalla!

Lue lisää!

 

I.E.Trio

Ilkka Esselström Trio

Välitön ja mukava tunnelma, akustinen trio, toimii suuressa ja pienessä tilassa. Laaja akustinen instrumenttivalikoima, mm. haitari, banjo, mandoliini, kitara, basso, perkussiot. Oman 500 kappaleen ohjelmiston lisäksi bändi soittaa myös toivekappaleita tilauksesta.

El Duo

EL Duo

EL Duo

Poppia puisilla työkaluilla elduomaiseen tyyliin. Itseään isomman kuuloinen orkesteri kantaa mukanaan mm. seuraavia soittimia: cajon, congat, symbaalit, sheikkerit, haikka, banjo, kitara, mandoliini, ukulele, kazoo-pilli, iloinen mieli ja 500 kappaleen ohjelmisto poppia, rokkia, iskelmää, bluesia, countrya, vanhaa tanssimusiikkia, lasten lauluja, joululauluja jne.

Trubaduuri Ilkka Esselström

Ilkan tavaramerkiksi on vakiintunut soitinvalikoima kitara, banjo, mandoliini, ukulele ja kazoo-pilli, mitkä antavat väriä ja maustetta tuttuihin klassikoihin!

JULISTEET

PROMOKUVAT

VIDEOT

I.E. TRIO

Lisää videoita!

EL DUO

TRUBADUURI ILKKA ESSELSTRÖM